می گوید قولنامه بین هم ننوشتیم در صورتی که من فیش واریزی به همان تاریخ دارم، آیا می تواند خانه را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #14171741

بنده سه دانگ زمین و یک باب خانه از خانمی که فامیل هم هست فقط با دادن وکالت بلاعزل و بدون قولنامه زمین خریداری نمودم الان که سند زمین امده به دستش سه دانگش من را بنام نمی زند و ادعا می کند زمین را نفروخته و ساختمان که در ان زمین ساختم با پروانه ساخت بنام خودم خانه را از من می گیرد و به دروغ هم شده انجا را مال خود میکند چون می گوید قولنامه بین هم ننوشتیم در صورتی که من فیش واریزی ۱۲ تومنی به همان تاریخ وکالت نامه و شاهدین دارم ایا می تواند خانه را از من بگیرد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق توضیحات بیع شرعی واقع گردیده ولی مکتوب نشده است لذا دادخواست اثبات بیع و تنظیم سند رسمی راهمزمان مطرح کنید .

با سلام
هرچند وکالت در نفس خود موثر است ودلیل مالکیت تلقی نمی گردد ولیکن با توجه به اینکه پروانه ساختمانی اعیانی بنام شما صادر شده ومبالغی نیز در همان تاریخ تنظیم وکالتنامه به شخص فروشنده واریز نموده ایید وشهودی نیز در اینخصوص دارید میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و متعاقب ان الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی مورد معامله را درخواست نمایید

باسلام
درصورت صحت مدعیات تان، میتوانید دادخواستی به خواسته اثبات بیع و الزام به تنظیم سندرسمی، دریکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.
دادگاه رسیدگی، ودر صورت احراز وقوع بیع، مستند به شهادت شهود و واریز وجه(درصورتیکه تردیدی نباشد که بابت مال یا کار دیگری به ایشان واریزکردید)، حکم به نفع شما صادر خواهدشد. و پس از طی مواعد قانونی و قطعیت حکم، شما میتوانید باحکم دادگاه ،به دفترخانه مراجعه و سند بنام شما صادرگردد.
موفق باشید