شوهرمو به جرم قتل گرفتن؛ اعتراف او همسرم را مبری میکند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۴۰ #14164361

سلام شوهرم به جرم قتل گرفتن یه خانم گولش زده کشوندتش تو شهر خودش بعد نگفته که به شوهر سابقش با همدستی مادر و داییش قرص برنج قرص خواب داده شوهرم رسیده تحریکش کرده که با سنگ زده تو سرش دختر اعتراف کرده تحریکش کرده بعد همسرم فرار کرده دختر اومده خواسته بسوزونه جسد و حالا میخوام بدونم اعتراف دختر جرم شوهرم کم میکنه یا اگه جواب پزشک قانونی بیاد که باسنگ مرده قاتل شوهر منه مقتول رفیق بچگیهای شوهرمه اگه جواب بدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی قتل
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر قبل از زدن همسر شما طرف با قرص برنج فوت نموده باشد مقصر نیست ولی اگر در زمان زدن سنگ زنده بوده شوهر شما قاتل است

اگر مطابق نظر پزشکی قانونی علت مرگ ضربه ب سر باشد شوهر شما مرتکب قتل عمد شده و قصاص نفس در انتظار اوست،علی ای حال پاسخ دقیقتر و بررسی موضوع نیاز ب اطلاعات بیشتر پیرامون حادث دارد،از خدمات حقوقی دیگر سایت بهره بگیرید

سوال شما مبهم است. علی هذا چنین استنباط میشود که شوهر شما مسبب قتل هستش که دختره به دروغ اقرار کرده. در اینصورت بازپرس محترم به کمک نیروهای متخصص بررسی و نتیجه را جهت محاکمه به دادگاه محترم کیفری ۱ ارسال میکنند. و حکم قتل عمد نیز قصاص میباشدو تنها راه نجات رضایت از ولی دم مجنی علیه ( مقتول) هستش

درود بر شما بستگی داره که پزشکی قانونی علت مرگ را چی عنوان کند اگر که با ضربه سنگ به سر ایشون موجب قتل باشد که شوهر شما به قصاص محکوم میشود مگر رضایت خانواده مقتول را کسب کنید و اگر مرگ بر اثر قرص برنج باشد شوهر شما بری میشود

بستگی دارد که علت مرگ به تشخیص پزشکی قانونی مسمومیت با قرص برنج باشد یا اصابت جسم سخت به سر؛ در فرض اول اتهام همسرتان جنایت بر میت و اتهام آن زن قتل عمد و افتراست، در فرض دوم اتهام شوهر شما قتل عمد و اتهام خانم شروع به قتل و معاونت در قتل عمد است.
علیهذا توصیه میشود جهت دریافت پاسخ و راهکار دقیق و روشن از سرویس های مشاوره حقوقی سایت بهره گیرید.

ابتدا باید نظر پزشک قانونی مشخص شود

با سلام
ابتدا باید نظر پزشک قانونی مشخص شود.
با احترام حاجی زاده