با ضرب و شتم توسط شوهر چگونه برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #14128433

سلام.
دیشب به علت سر درد به شوهرم زنگ زدم و گفتم که زودتر بیاد خونه و اصلا قصد دعوا نداشتم بعد که اومد خونه کلی داد و بیداد کرد و کتکم زد به حدی و فحش های خیلی بدی داد. ما هر چند وقت یکبار از این دعواها داریم. یک بچه یکسال و نیمه دارم. چیکار کنم برا طلاق؟ اگه اثری از کتک نمونده باشه چجوری میشه اثبات کرد؟ این مرد درست بشو نیست از اول برای بهتر شدن زندگیم صبر کردم ولی فایده نداره. چجوری باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه هر از چندگاهی دعوا دارید احتمال دارد عسروحرج اثبات نشود، بهتر است توافق کنید برای طلاق، اگر همسرتان رضایت ندارد از طریق مطالبه مهریه و نفقه شروع کنید.

اولا به مشاور خانواده یا ریش سفیدان برای وساطت مراجعه کنید و در صورت عدم تاثیر بهترین گزینه طلاق توافقی است
اگر توافق هم حاصل نشد به استناد مدارک مثبت ضرب و جرح از جمله پزشکی قانونی دادخواست طلاق عسر و حرجی تقدیم کنید
ناگفته نماند ضرب و جرح باید مستمر باشد

سلام شما میتوانید با مراجعه به دفاتر ثبت ثنا نسبت به ارائه دادخواست طلاق بر اساس عسر و حرج اقدام نمایید و برای اثبات ضرب و جرح میتوانید نسبت به شهادت شهود و یا در صورت تکرار با ۱۱۰ تماس گرفته و نسبت به تهیه گزارش آن اقدام نمایند!