میتونم اداره مالیات پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #14074172

سلام. بعنوان عضو هیات مدیره ای که حق امضا را نداشتم توی یک شرکتی برای رتبه بندی مدرک تحصیلیمو ارائه داده بودم.ولی برام از طرف اداره مالیات بدهی سنگینی اومده و تمام حسابهای بانکیم. میتونم اداره مالیات پیگیری کنم؟ امکانش هست که حسابام رفع مسدودیت شه؟ ممنون

مشاوره حقوقی مالیات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید مالیات را پرداخت کنید لیکن پس از پرداخت میتوانید علیه شرکت طرح دعوی نمایید.

سلام. باید مالیات رو پرداخت کنید.

سلام
مالیات بر عهده شما میباشد

سلام بله از اداره مالیات قابل پیگیری است

با سلام
با توجه به اینکه از اعضای هیات مدیره می باشد باید مالیات را پرداخت نمایید

سلام متاسفانه ب عنوان اخرین اعضای هیات مدیره شرکت مسول پرداخت مالیات میباشید لیکن پس از پرداخت میتوانید علیه شرکت طرح دعوی نمایید

سلام
بله امکان پیگیری از اداره مالیاتی و مطالبه از شرکت را دارید