درصورت عدم تحویل خودرو و فسخ معامله من باید ۲۰ درصد جریمه را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۰۶ #14037375

سلام
من یه قرارداد خرید ماشین به قیمت ۱۵۵ میلیون با یه شرکت بستم که تاریخ قرارداد حداکثر ۲۹ اردیبهشت بوده که در یکی از بندهای قرارداد نوشته اگه قصد فسخ قرارداد رو دارید باید ۲۰% از کل مبلغ رو جریمه بدید ولی حالا بعد گذشت تقریبا ۴۰ روز هنوز ماشین رو تحویل ندادن که رفتم برای گرفتن پول باز هم میگن اگه میخواید فسخ کنید باید که ۲۰% جریمه میشوید .سوال من این که بعد از گذشتن تاریخ تحویل ماشین باز هم باید جریمه داد ؟توی این حالت فسخ قرارداد نامیده میشود یا در بازه زمانی قرار داد فسخ میشود گفت؟البته توی قرارداد ننوشته که در حین قرارداد ۴۵ روز کاری که تا ۲۹ اردیبهشت بوده فسخ کنید جریمه میشید فقط نوشته که در صورت فسخ جریمه میشید آیا این حالت فسخ نامیده میشود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید تقاضای الزام به اجرای مفاد قرارداد نمایید و به صراحت قانون گذار در صورتی که شخص به مفاد قرارداد عمل نکند و از اجبار او هم بی تاثیر باشید می توانید قرارداد را فسخ کنید بدون اینکه خسارتی بپردازید زیرا دلیل فسخ از جانب وی بوده است این در حالی است که قرارداد شما باید با دقت ملاحظه شود شاید در آن بندی وجود داشته باشد که شما از آن غافل شده اید و بتواند به شما کمک کند در نهایت شاید بتوان قرارداد را الحاقی و غیر منصفانه دانست و از این طریق نیز اقداماتی انجام داد

بله فسخ تلقی میشود و این نوع قراردادها یکطرفه است . شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل بدهید .

سلام اگر در قرارداد در صورت تاخیردر تحویل برای شما خسارتی تعیین شده می توانید آن را مطالبه نمایید . در غیر این صورت اگر قصد خاتمه قرارداد را دارید باید از عهده خسارت برآیید . پیشنهاد می شود دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید .

با سلام متاسفانه این قراردادها یکطرفه و به ضرر خریدار تنظیم میشود و درخواست شما هم تقاضای فسخ تلقی میشود.