وجود نام کسی در شناسنامه به عنوان فرزند که از قدیم، سی سال پیش بوده دلیل بر فرزند بودن یا فرزندخواندگی می باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۱۸ #14029001

ایشان با فرزند اصلی یک ماه تاریخ تولدشون فاصله داره و یک تخلفی بوده که در اداره ثبت صورت گرفته . کودک از همسر موقت یه اقایی متولد میشن و مادر اصلیش زیر بار نمیره و به ناچار اسمشونو در شناسنامه همسر اصلی که مادر کودک نبوده وارد کردن و البته از روی دلسوزی ولی روی هم رفته تخلف و قابل اثبات میباشد به علت نزدیکی تاریخ تولد ایشون و فرزند اصلی به مدت یه ماه .

ایا اون دختر میتونه بعدا ادعا کنه فرزند اصلی یا فرزند خوانده اون خانم صوری بعد فوتشون هستند ؟ چون اگر مشکلی درست نمیکنه اسمشم تو شناسنامه همسر اصلی که مادرش نیست بمونه که دردسر براش درست نشه . ایا دلیلی بر فرزند یا فرزندخواندگی هست؟

با تشکر

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود به دلیل وجود نام در شناسنامه ایشان فرزند قانونی قلمداد می شوند و از تمامی امکانات و مزایا بهره مند خواهند بود.

ازمشاوره تلفنی استفاده نمایید

باسلام درصورتی که تخلفی از سوی اداره ثبت احوال صورت گرفته باشد ونام فرزند ثبت شده باشد اثبات کننده رابطه مادر و فرزندی نخواهد شد هرچند درصورتی که نفی میکنید بهتراست شناسنامه اصلاح گردد.

بااحترام
به فرض بودن اسم طرف در شناسنامه مادر فرزند محسوب نمی شود

ایشان در هرصورت بدلیل بودن نامشان در شناسنامه، فرزند قانونی همسر قلمداد میشوند، واز تمامی مزایای هر فرزندی دیگر برخوردار خواهند بود.
فقط در صورت طرح دعوی در دادگاه توسط ولی و یا فرزند بجهت مشخص شدن رابطه خونی و انجام آزمایش DNAو تصمیم نهایی قاضی، میتوان به این موضوع وادعا رسیدگی نمود.
چنانچه فرزند از این موضوع بی اطلاع هستند بهتر است بطور کل موضوع را طرح نفرمایید.

باسلام
اگرچنین باشدمیتوانیدازطریق آزمایش دی ان ای تشخیص داد

با درود..
در خصوص موضـوع مطـروحه؛ حتی در صورت بفرض اثبات مراتب تخلف صورت گرفته نیز بر عهـده متخلفین بوده و اساسا هیـچ مورد و یا تخلفی متـوجه شخص کودک فرزندخوانده نبـوده و در آینـده نیز نمی توان وی را از این حیث مقصر قلـمداد نمـود..