انحصار وراثت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۷ #1384

با سلام

یک ملک ویلایی که دارای یک قولنامه 30 ساله است و پس از فوت فقط زیر 3 میلیون انحصار وراثت انجام داده ایم.

سوال اینکه اگر قولنامه دست فرد دیگری بیفتد آیا می تواند ملک را به نام خود و یا به هر نوعی سو استفاده کند ؟

سوال دوم این که در صورت همکاری نکردن دیگر اعضا خانواده برای انحصار ورثه، من دادخواست انحصار ورثه بدهم آیا احتمال دارد در مراحلی خانه پلمپ شود؟ راهی هست که بدون پلمپ احتمالی انحصار ورثه صورت گیرد و خانه در حین اسکان فروخته شود چون امکان رهن یا اجاره خانه در جای دیگر ندارم ؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توافق نمی‌باشد دادخواست تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

اگر بین ورثه اختلاف نظر است دادخواست تقسیم ترکه دهید

شما باید نسبت به مازاد بر ۳ میبلیون انحصار وراثت نموده

و برای تقسیم اگر میان وراث اختلافی باشد باید به دادگاه محل آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه کردهو دادخوسات تقسیم ترکه بدهید

با سلام

شما باید نسبت به مازاد بر 3 میبلیون انحصار وراثت نموده و برگه را اخذ نمایید و نیازی به حضور سایر وراث نمی باشد و برای تقسیم اگر میان وراث اختلافی باشد باید به دادگاه محل آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه کردهو دادخوسات تقسیم ترکه بدهید

موفق باشید