آیا شوهرم میتونه از من شکایت کنه با عنوان خیانت در امانت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #13806359

سلام، ببخشید من یک چک دارم از شوهرم به مبلغ ۴۵ ملیون، ما اختلاف داریم و مدتی هست من دنبال کرفتن مهریه هستم، این چک شوهرم در وجه من نوشته و امضا کرده، اما تاریخ نداره، آخر فروردین ۹۹ به من داده، حالا ۳ تیر از من شکایت کرده با عنوان استرداد لاشه چک و گفته در عوض پس گرفتن ماشین بوده که من ازش توفیف کرده بودم، یازدهم تیر هم جلسه رسیدگی داشتیم توی شورای حل اختلاف اما به خاطر مبلغ چک ارجاع دادن به دادگاه، ولی هنوز دادگاه ما تشکیل نشده،حالا من میخوام چک رو فرم بزنم،سوال من اینه آیا مشکلی نداره این کار، و اگه بخوام تاریخ بزنم چک رو چه تاریخی روی چک بزنم ایا شوهرم میتونه از من شکایت کنه با عنوان خیانت در امانت؟ البته بابت شکایتی که کرده برای استرداد لاشه چک هیچ مدرکی برای حرفش نداره،ممنون میشم جواب بدین سوال دیگه ای که دارم اینه که شوهرم بهمن ماه پارسال از من شکایت کرده بابت عدم تمکین و ابلاغیه ای برای من صادر نشده و رای به نفع ایشون داده شده،الان من میتونم واخواهی کنم،من توی برگه واخواهی چی بنویسم که قطعا رای دادگاه به نفع من باشه،هدف من از این کار درخواست نفقه هست چون دلیل دیگه ای برای جدایی ندارم که محکمه پسند باشه ،میخوام از طریق نفقه اگر بشود از شوهرم جدا بشم،شوهرم مشکلات متعددی داره اما من هیچ مدرکی ندارم.درضمن من الان با شوهرم زندگی نمیکنم چون شوهرم خونه رو تحویل صاحب خونه دادن.لطفا بگین چیکار کنم تا رای دادگاه رو برگردونم و بتونم تقاضای نفقه کنم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود .اگر سند یا مدرکی که دلالت بر این داشته باشد که در قبال خودرو چک باید مسترد میشده ، میتوانند دادخواست استرداد بدهند و در غیر اینصورت باید مبلغ چک را بپردازند .

سلام .
در مورد سوال اول :
اگر سند یا مدرکی که دلالت بر این داشته باشد که در قبال خودرو چک باید مسترد میشده ، میتوانند دادخواست استرداد بدهند و در غیر اینصورت باید مبلغ چک را بپردازند .

در مورد سوال دوم:

باید عدم اطلاع خودتون از رای صادره را ثابت کنید و در ادامه از دادگاه بخواهید که همسرتون ، منزل و اثاث البیتی که در شان شما باشد را با جلب نظر کارشناسی تهیه نموده باشد .

سلام. چک رو می تونین تاریخ بزنین مشکل نداره. ولی شکایت کیفری اگر بکنین و ثابت بشه که خودتون امضا کردید، تعقیب کیفری متوقف میشه. پس صرفا از طریق حقوقی اقدام کنید برای وصول وجه چک. جواب سوال دومتون مستلزم بررسی رای تمکین و پاسخ مناسب هست.

سلام .چک سند تجاری است و وجود چک نزد شما به معنای طلبکار بودن شما است .در خصوص تمکین علت عدم دریافت ابلاغیه رو قید کنید و ضمنا اعلام کنید حاضر به تمکین و زندگی هستید و همسر شما باید منزل تهیه کند .در صورت نیاز به شماوره بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید .