نحوه پیگیری تصرف اموال پدربزرگ مادری توسط دایی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #13791520

سلام
پدربزرگ من حدودا ۲۹ سال پیش فوت کردن و حدودا یک فرد اراضی کشاورزی و باغ و خونه در یکی از روستاهای قزوین ازشون به جا مونده و سند همه ی اینها به نام پدربزرگم هست، پدربزرگ من دو تا دختر و یک پسر داره،دایی بنده ادعا میکنه که پدربزرگم در وصیت نامش گفته به هر دختر مبلغ ۱۵ هزار تومن میرسه و مابقی اموال به دایی بنده واگذار شده منتها ما تا الان وصیت نامه رو ندیده ایم و دایی از نشان دادن آن به ما خودداری میکند،ایشون در حقیقت کلیه اموال پدربزرگم را تصرف کردن،خاله بنده ادعا میکند که اصلا مالی نمیخواهد،جالب اینجاست که دایی با همکاری خاله ام درست بعد از زمان فوت پدربزرگم یک دست نویس نوشته اند و یک زمین حدودا ۲۵۰۰ مترمربع را به عنوان ارثیه برای مادرم تنظیم کردن و در زیر این برگه دقیقا ذکر کرده اند که مادرم تمام مالش را گرفته و دیگر ادعایی ندارد و پدرم را مجبور به امضا و مادر بیسوادم را مجبور به اثر انگشت کرده اند،ما هیچ ارثی را تا به حال دریافت نکردیم و زمین را هم نفروختیم.
در سال ۹۲ وکیل گرفتیم و برای تصرف اموال شکایت کردیم ولی قاضی دادگاه عنوان کرده که برگه دست نویس شده وجهه قانونی ندارد و حق و حقوق مادرم داده نشده، پدر بنده برای یک روستای دیگر قزوین است و خاله و دایی ام در همون روستای خودشون ازدواج کردن و ساکن هستن ولی ما متعلق به یک روستای دیگر هستیم و در شهر قزوین ساکنیم، دادگاه گفته که باید کسی را از روستا به عنوان شاهد ببریم و جعلی بودن برگه را ثابت کنیم ولی همه ی مردم آن روستا ما را غریبه خطاب میکنند و طبق رسم و رسومشون به دختر نمیخواهند مال بدهند و کسی شاهد ما نمیشود.
حال من این سوال را دارم،چرا قانون وقتی میبینه که یه دختر غریب شوهر کرده و یه عده ای سعی در کلاهبرداری دارن باز هم سند و مدرک میخواهد،تا الان یه ذره از اموال پدر مادری بنده در منزل ما نیومده و به مادرم داده نشده،وضعیت مالی ما خوب نیست و ما واقعا به این ارث نیاز داشتیم، جالبه که اهالی این روستا ادعای مسلمانی شدید دارند ولی کلام خدا را هم ندید میگیرند، دایی بنده اموال مادرش را هم تصرف کرده و چونکه مبلغ زیادی نبود ما پیگیر اموال ایشان نشدیم،دایی بنده تا سال ۹۲ احضار وراثت نکرده بود و کارهای حصر وراثت را مادر بنده انجام داد، در حال حاضر هم زمینهای پدریش را میفروشد و با سند دیگر اهالی روستا برای خریدار سند میزند، لازم به ذکر است که در طی پیگیری پرونده در دادگاه گفته شد که پرونده ما در طی روند دادگاه در دادگاه گم شده است!

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . باید با در دست داشتن مدارک خود به دفتر یک وکیل مراجعه کنید تا با بررسی اسناد و مدارک شما را راهنمایی کند . بحث این که دادگاه از شما مدرک می خواهد قانون است . وقتی شما مدعی حقی هستید باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید . برای اثبات ادعا هم باید مدرک داشته باشید .