خیانت در امانت و استناد به فایل صوتی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۴۲۵ #1376

با سلام

بنده یک عدد دوربین عکاسی دیجیتال رو به طور امانت در اختیار کسی قرار دادم که براشون کار طراحی دیجیتال میکردم. بعد از مدتی که ایشون مطالبات بنده رو محاسبه نکردن تصمیم گرفتم باهاشون کار نکنم. ازشون خواستم دوربین من رو پس بدن که ایشون گفتن با دوربین من قصد عکاسی از پروژه های عروسی رو دارن و نمیخوان بهم پسش بدن تا آخر شعبان (اس ام اس های این گفتگو موجوده) و گفتن اگه دوربین رو میخوام باید برم و ازشون شکایت کنم. من کمی دیگه بهشون مهلت دادم و باز بعد چند هفته ازشون دوربینمو خواستم که گفتند سفرن. دوستان و آشنایان رو به محل کارشون فرستادم تا دوربینو بگیرن ولی هر بار بهشون گفتن که دوربینو نمیدن و لازمش دارن. بار آخر مادرم به محل کارشون رفت که به مادرم هم گفتند میخوان با دوربین من کار کنن و اونو پس نمیدن و وقتی مادرم اونجا بود به من زنگ زدن که به اونجا برم و فایلهایی که طراحی کردم رو بهشون بدم و پولمو و دوربینمو بگیرم. من به اونجا رفتم و همراه خودم یک ام پی تری پلیر بردم و تمام گفته هاشون رو هم ضبط کردم. اول گفتند که به دوربینم نیاز دارن و اونو تا آخر شعبان بهم نمیدن. من اصرار کردم که دوربین رو بهم بدن و من باز دوربین رو بعد از اینکه کارم تمام شد براشون میارم تا کارشون رو انجام بدن. ایندفعه در مقابل اصرار من گفتن که وقتی سفر بودن کسی اومده و قفل مغازه رو بردیه و دوربین من و کیس قدیمی ایشون رو دزدیدن و ایشون به دادگاه رفته و از دزد که ایشون میدونه کی هست شکایت کرده. من به همون شعبه رفتم و از قاضی پرسیدم آیا همچین پرونده ای هست؟ قاضی گفت که این خانم به اینجا اومده و گفته کسی داخل قفل مغازش چسب ریخته و ایشون خودش قفل ساز آورده و قفل مغازش رو بریده و گزارش دزدی نداده فقط از کسی که تو قفل مغازه چسب ریخته شکایت داره. بار بعد که به مغازشون مراجع کردم صحبتهاشونو انکار کردن. گر چه من اینبار هم صدا ها رو ضبط کردم. و حرفهاشون خیلی ضد و نقیض بود و در آخر گفتن که اصلا من برم و از خود ایشون شکگایت کنم. من اینکارو کردم و فردا قرار دادگاه دارم. خواستم بدونم میتونم این فایلهای صوتی رو با خودم ببرم و به اونها استناد کنم؟ من تا به حال از کسی شکایت نکرده بودم، میشه راهنماییم کنید که چطور باید در دادگاه حاضر بشم و چه مدارکی ببرم؟

امیدوارم روزی برسه که انسانها قدر خوبی رو بدونن و نیازی به رفتن به این محیط ها نباشه...

ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید

سلام .شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

بادرود تحت عنوان خیانت در امانت طرح شکایت نمایید

بادرودوسلام شکایت کیفری خیانت درامانت تقدیم و تنظیم نمایید.

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید، به ادله قوی تری نیازمندید

با سلام، می توانید شکایت کیفری کنید ولی صدا اماره هستند و مبنای حکم دادگاه نمی باشند ولی ممکن است موجب ظن قاضی شود