آیا ممکنه طلبکاران ارثیه رو مطالبه کنن و من و بچه هام دستمون از این حق کوتاه بشه یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۳ #13742769

با سلام همسرم من به دلیل بدهکاری متواری هست و پدرش در این ایام فوت شده و ارثیه ای تقریبا بیشتر از مبلغ بدهی بهش رسیده
چه کاری انجام بدم که ارثیه پدرشوهرم به من و بچه های مشترکمون برسه
ممنون از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به مطالبه مهریه و نفقه خودتان و فرزندانتان اقدام و سهم الارث را توقیف نمایید.

می توانید نفقه را مطالبه نمایید

با سلام. مهریه و نفقه خودتان و فرزندان را به اجرا بگذارید و اموال موروثی را به نسبت سهم ایشان توقیف کنید.

در صورتی که شخصی مدیون باشد، به انداز دیون وی می توان اموالی که خارج از مستثنیات دین هستند را توقیف نمود. در خصوص پرسش شما، طلبکاران صرفا به اندازه طلبی که دارند می‌توانند سهم الارث همسرتان را توقیف نمایند. به صورت عادی نمی توانید در باقی مانده سهم الارث دخل و تصرف داشته باشین اما یک راهکار وجود دارد. در صورت وجود مهریه، می توانید آن را در خواست نموده و جزو دسته طلبکاران قرار گرفته و با توجه به باقیمانده سهم الارث بخش یا تمام مهریه خود را دریافت کنید.

شما بهتر است سریعا مهریه خود را از طریق دفتری که ازدواجتان در آن به ثبت رسیده به اجرا گذاشته و سهم الارث همسرتان را توقیف نمایید تا امکان توقیف از سوی دیگران وجود نداشته باشد .

سهم الارث همسر شما به میزان طلب توسط طلبکاران قابل توقیف است.البته طلبکاران ایشان فقط به اندازه طلب می‌توانند آن را توقیف کنند.

سلام. سهم الارث متعلق به همسر شما میباشد و به تبع آن طلبکاران میتوانند برای دریافت طلب اقدام کنند. دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید بر طلبکاران ارجحیت دارید