چگونه میشود زمین پی بگیرم وتصرف غیر مجازش رو تخریب کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۹ #13480707

سلام زمینی داشتیم در روستا که بدون شورا هست جمعیت روستا کم هست ملک همسایه زمین من رو تصرف کرده و حیاط کرده ..وساخت ساز در مکان قنات داشته بدون رضایت شرکا

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید با استناد به مدارک مالکیت خود شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت ملکی مطرح و یا دعوی رفع تصرف و خلع ید مطرح نمایید

با سلام ، ابتدا اظهارنامه بدهید و بعد دادخواست رفع تصرف عدوانی ، البته باید تصرف ساببق خود را اثبات نمائید.

ب سلام واحترام شما می توانید با داشتن دلایل مالکیت خود نبع بقه رفع تصرف و همچنین قلع و قمع (یعمی خراب کردن و از بین بردن ) سازه ها در ملک خد اقدم نمایید موفق و پیروز باشید

پس از تامین دلیل نسبت به دعوای تصرف عدوانی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

باید دادخواست رفع تصرف عدوانی برای پس گرفتن ملک از همسایه و برای ساخت و سازهای انجام شده همراه با خواسته رفع تصرف،قلع و قمع بنا را نیز خواستار شوید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان تصرف عدوانی میتوانید طرح شکایت نمایید یا ممانعت از حق

با سلام
اگر سند رسمی ندارید دادخواست رفع تصرف بدهید و ابتدا تامین دلیل کنید