شکایت کردم به جرم سرقت،تخریب و ورود به عنف خواستم بدونم میشه ثابت کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۸ #13457816

سلام اینجانب با همسرم مشکل داشتم و همسرم قهر کردن و رفتن منزل پدرشان،بعد از رفتن همسرم، برادر همسرم که کلید واحد را همسر داشتند وارد ساختمان و منزل شدن کسی در خانه نبود و قفل کمد شخصی اینجانب را شکستند و طلا و مقداری پول و دلار داشتم و لوازم شخصی اینجانب را به سرقت بردن و بعد از آن ماموران نیروی انتظامی تماس گرفتم و صورتجلسه کردن، و اهالی ساختمان کسی ندیده اما ۲نفر از آشناها در کوچه هنگام بیرون آمدن از ساختمان ایشون را با ساک و مقداری وسایلی در دست داشت دیدن که تنها بوده.که ایشان ادعا کرده آمده بودم خواهرم رو ببرم.در حالی که همسرم ۱روز قبل قهر کرده ورفته بود وشهود او را هنگام بیرون آمدن از ساختمان تنها دیده بودن.شکایت کردم به جرم سرقت،تخریب و ورود به عنف خواستم بدونم میشه ثابت کرد.ممنون میشم اگه جواب بدید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن ادله کافی موضوع قابل اثبات خواهد بود.

سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید .
به شهادت شهود استناد نمایید .

با درود باید بتوانید به استناد شهود و سایر مدارک اثبات نمایید

درود
باید بتوانید به استناد شهود و سایر مدارک اثبات نمایید

ساعت پیش
با سلام می بایست مدعی مدارک لازم برای اثبات را ارائه نماید.

با توجه به اعلام سرقت اعلام شکایت کنید تا مقام تعقیب وتحقیق شروع به کار کنند وشما دلایل خود را درشکایت اعلام دارید