دیه و خسارت دست چپ چطور مطالبه شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۱ #13416100

با سلام برای آسیب دست چپم دیه مشخص شده میخواستم ببینم چقدر یا چند درصد میشه

۱.جرح متلاحمه بند اول انگشتان دوم و سوم دست چپ
۲.سقوط ناخن های سوم و چهارم دست چپ که سفید و سالم روییده است
۳.جرح حارصه بند انتهایی انگشتان سوم و چهارم دست چپ
۴ ارش محدودیت خفیف انگشت دوم دست چپ بمیزان چهاردهم دیه کامل انسان تعیین میگردد صدمات دیه مقدر دارند و معاینه مجدد ندارد .

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اول تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده، انجام میگیرد

باسلام اجرای احکام ضمن رای میزان دیه محاسبه مینماید .

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

در اجرای احکام محاسبه میشود با درخواست شما

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی ابتداعا تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده، انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
زنده و پاینده باشید

سلام
محاسبه مبلغ دیه و خسارات توسط اجرای صورت میگیرد