آیا بازپرس پرونده برای من بازداشت موقت صادر می‌کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲,۲۷۰ #13369943

خانم هستم‌، به جرم سرقت چند سکه طلا از من شکایتی شده. شاکی هیچ مدرکی علیه من بابت این ظن نداره. بازپرس پرونده به صرف اثبات نشدن ادعا، تا زمان رای قطعی دادگاه برای من بازداشت موقت صادر می‌کنه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به این که ادله و دلایل قوی و محکم وجود ندارد و این که موضوع از موارد الزامی صدور بازداشت موقت نیست احتمال آن خیلی کم است

باسلام
باتوجه به عدم وجود ادله قوی و اینکه موضوع از موارد الزامی صدور قرار بازداشت موقت نیست؛ این احتمال بسیار ضعیف است

سلام خیر از موارد صدور قرار بازداشت موقت نیست.

سلام
از مواردی نیست که قانونگذار، برای آن بازداشت موقت را مشخص کرده است.

خیر از موارد صدور قرار بازداشت موقت نمی باشد .

با درود خیر قانونا نباید به بازداشت موقت دستور صادر شود.

قرار بازداشت موقت صادر نمی شود لزوما