در صورت فروش مال غیر مراحل شکایت و مجازات آن به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷,۸۵۵ #13295

سلام 18سال پیش زمینی خریدم حال شخصی بامدارکی جلوتر از فروشنده ادعای مالکیت دارد و همچنین فروشنده قطعه بندی را فراموش کرده ومقداری از زمین من را به همسایه فروخته چکار کنم راه و ماده شکایت را به من بگویید مکرم .

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فروش مال غیر انجام شده است .در دادسرا شکایت کنید

شما میتوانید از طریق محاکم حقوقی ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید

درود
از هر دو شکایت کنید با ضمیمه کردن مبایعه نامه و دلایل خود،شکواییه تنظیم کنید و در دادسرای محل وقوع ملک طرح شکایت کنید.

با توجه به تاریخ این مورد مشمول مرور زمان خواهد بود و در محاکم کیفری قابل طرح نیست شما میتوانید از طریق محاکم حقوقی ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید

علی الظاهر دو پرونده مطرح است ۱) فروش مال غیر ( شاکی شخصی که در حال حاضر ادعای مالکیت دارد و متهم فروشنده ای که ۱۸ سال پیش زمین را به شما فروخته است ) ۲) فروش مال غیر( شاکی شما و متهم فروشنده که قطعه بندی را فراموش کرده ) در قسم اول شما ارتباط موضوعی تا صدور تصمیم نهائی دادسرا ندارید در قسم دوم اثباتا با قبول فراموشی فروشنده از سوی شما برائت متهم محرز است فقط خسارات ناشی از جرم ( در صورت تحصیل منافع از سوی خریدار جدید ) است که با دادخواست حقوقی قابل مطالبه می باشد .

  مطابق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری مجازات این عمل حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده و رد مال به صاحبش است.دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به این جرم را دارد و محل اقامت متهم و اینکه در حال حاضر وی در کجا بسر می برد موثر در مقام نیست و در صورتی که متهم متواری باشد دادسرا وی را در هر نقطه که باشد از طریق اعطای نیابت قضایی جلب می کند و اگر به هر دلیلی جلب متهم ممکن نگردید دادسرا با اخذ شکایت شاکی و بررسی دلایل و احراز توجه اتهام به فرد متواری با تنظیم کیفرخواست متهم را به محاکمه می کشاند و دادگاه به صورت غیابی او را محاکمه خواهد کرد و حتی مالباخته می تواند از اموال متهم توقیف به عمل بیاورد و برای انجام این امر با تقدیم درخواست به دادسرا یا دادگاه اموال بلامعارض متهم توقیف می شود
موفق باشید