میتونم با بخشش کل مهریه طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۸۴ #13129817

با سلام
زوجه هستم و در دوران عقد در کنار همسرم اصلا آرامش ندارم و از اون متنفر هستم، بدلیل بحث های قبل و رابطه فیزیکی قبل عقد، البته اصلا فحاشی یا دست بزن نداشته، فقط کنارش استرس دارم و حسی بهش ندارم
زوج اصلا راضی به طلاق نیست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوجه برای طلاق باید عسروحرج را احرازواثبات نماید‌.

با توجه به عدم عسر و حرج، تنها با توافق می توانید جدا شوید.
اما با اهرم های قانونی که دارید می توانید زوج را جهت رضایت به طلاق تحت فشار قرار دهید.

بادرود/ خیر حق طلاق با زوج است شماباید عسر وحرج ثابت کنید ویا باخود زوج توافق کنید که شمارو طلاق بدهد وشما مهریه میبخشید

با سلام
دعوی طلاق مطرح کنید و در خواسته قید کنید کل حقوق مالی خود را می بخشید. معمولا محاکم موافقت می کنند. البته تا قطعیت حکم تقریبا یک سال زمان خواهد برد

باید در این مورد توافق کنید ک شما در ازای ابرا مهریه بتوانید از زوج وکالت در طلاق بگیرید یا برای طلاق توافقی در جهت جلب رضایت ایشان اقدام کنید،این تنها راه شماست و با ادله مذکور نمی‌توانید ب صورت یکطرفه از دادگاه تقاضای طلاق کنید

در صورت رضایت و توافق زوج به طلاق توافقی می توانید با بخشش تمام یا قسمتی از مهریه طلاق بگیرید و الا لازم است یکی از شروط ضمن العقد یا یکی از موارد عسر و حرج را اثبات نمائید.

بایستی با بخشیدن مهریه ایشان را مجاب به دادن وکالت در طلاق کنید وگرنه صرف بخشیدن مهریه چنین اختیاری برای شما ثابت نمی شود.