باید شکایت کیفری کنم که سفته ام رو پس بدن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۷ #12822567

سلام

من برای کار سفته دادم که فقط اسمم رو نوشتم با امضا و اثرانگشت، تاریخ یا نام موسسه ای که کار میکردم رو ننوشتم تا الان با توافق من از کار بیرون اومدم ولی موقع تسویه کردن، سفته ام رو ندادن حالا نگرانم چون تاریخ یا نام موسسه رو سفته نوشته نشده، بخوان از من سوءاستفاده کنن.

به نظرتون باید شکایت کیفری کنم که سفته ام رو پس بدن؟

لطفا راهنماییم کنین ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید امانی بودن انرا احراز کنید شکایت کنید یا دعوی استرداد بدهید

اظهارنامه استرداد سفته ارسال کنید. در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد سفته را مطرح کنید.

ازطریق اظهارنامه استردادسفته را بخواهید

سلام ابتدا حضوری مراجعه کنید و درخواست استرداد سفته را نمایید . در غیر این صورت اظهارنامه بدهید و اگر نتیجه حاصل نشد دادخواست استرداد سفته مطرح کنید .