چرا قاضی کشیک حکم ورود به منزل برای رابطه نامشروع صادر نمیکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۷۷۷ #12627443

یکی از آشنایان مورخ ۱۲ بهمن ساعت ۱۱ شب با پلیس تماس گرفت برای رابطه نامشروع شوهرش با یه خانم غریبه داخل منزل شخص ثالث (برادرش)، پلیس بعد از ۳۰ دقیقه رسیدن به محل به همسر آقای خیانت کار گفت که قاضی حکم ورود به منزل صادر نمیکند. دلیل چیه؟؟ ارتکاب جرم چطوری باید باشه که رسیدگی کنن؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نیروی انتظامی تنها در جرائم مشهود می تواند راسا اقدام به مداخله کند و در جرایم غیر مشهود فقط با حکم قضایی می تواند مداخله یا ورود به منزل کند قاضی هم برای صدور حکم قضایی ورود به منزل باید دلایل و مستندات کافی داشته باشد و صرف گزارش این حق را به او نمی دهد که دستور ورود به منزل دهد .

باسلام خدمت هموطن گرامی .طبق ماده ۱۰۲ ق ایین دادرسی کیفری .انجام هرگونه تعقیب وتحقیق درجرائم منافی عفت ممنوع است وپرسش ازهیچ فردی دراین خصوص مجازنیست مگردرمواردی که جرم درمرئی ومنظرعام واقع شده ویادارای شاکی یابه عنف یاسازمان یافته باشدکه دراین صورت تعقیب وتحقیق فقط در محدوده شکایت ویااوضاع واحوال مشهود توسط مقام قضایی انجام میشود.ضابطان دادگستری به محض اطلاع ازوقوع جرم درجرائم غیرمشهودمراتب رابرای کسب تکلیف واخذدستورهای لازم به دادستان اعلام میکنند ودادستان پس از بررسی لازم دستورادامه تحقیقات راصادر ویاتصمیم قضایی مناسب اتخاذمیکند.این روندبایدطی شودتامجوز ورودصادرشود..موفق باشید

در امور کیفری در سال ۹۲ دادگاهها تجسس در جرائم منافی عفت را نهی نموده اند و

..