از کار افتادگی به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۸۵ #12398849

بنده ۶ سال بیمه دارم و بیمه تامین اجتماعی هستم و بنده به خاطر سیروز کبدی و هپاتیت B و اسیت شکم و بزرگی طحال مورد عمل جراحی قرار گرفتم و طحال برداشته شده و لوب کوچک کبد من را هم جدا کردن و بعد از اون کبدم درست کار نمیکنه و دو بار به خاطر هایپرتنشن (بیماری فشار خون بالا) باعث واریس مری شدم و خونریزی شدید کردم و هر بار هم دو روز کما بودم و ۱۸ کیلو کم کردم و الانم این مشکلات رو دارم

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۹۱ قانون تامین اجتماعی
برای تعیین میزان ازکارافتادگی جسمی و روحی بیمه‌شدگان و افراد خانواده آنها کمیسیونهای بدوی و تجدید نظر پزشکی تشکیل خواهد‌شد

با توجه به موارد اعلامی به احتمال بالا از کار افتادگی شما تایید می گردد به تعیین میزان از کار افتادگی در صلاحیت کمیسیون تامین اجتماعی است

"با سلام"
میبایست موارد در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مطرح و بررسی گردد

سلام
اظهارنظر در این مورد بستگی به گواهی های پزشکی و نیز نظریه کمیسیون پزشکی مربوطه در تامین اجتماعی دارد
با توجه به موارد توضیح داده شده بنظر می رسد به شما تعلق بگیرد به هرحال شما تقاضای خود را تسلیم نمایید تا رسیدگی شود