شکایت کرده، من چکار باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۴ #12272439

مستاجر ما چند ماهه قراردادش تموم شده زنگ میزنم جواب نمیده میرم دم در در باز نمیکنه به بنگاه دار میگم جواب بنگاهه نمیده تا اینکه من و داداشم رفتیم محل کارش انبار ضایعاتی داره با هم حرف زدیم که تخلیه کنه اونم گفت تخلیه نمیکنم میخوای چکار کنی منم صدام و بردم بالا ولی هیچ تهدیش نکردم الان شکایت کرده نامه از کلانتری اومده دستور قضایی نمیدونم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . برای اثبات ادعای خود باید دلیل محکمه پسند داشته باشد . از جمله شهادت شهود ... در غیر اینصورت قرار منع تعقیب صادر خواهد شد .
جهت تخلیه ملک نیز در صورتی که قرارداد شما را دو شاهد امضا نموده باشند از طریق شورا یا دادگاه دستور تخلیه بگیرید .در صورتی که قرارداد شرایط لازم را داشته باشد ظرف یک هفته دستور تخلیه صادر خواهد شد .

هر وقت احضار شدید بروید و توضیح دهید

سلام
در محل اظهار حاضر شوید و در همام جلسه درخواست تخلیه را صورت جلسه کرده و در خواست تخیه ید نمایید تا کار گشاه باشد

اگر فقط صدای خود را بالا برده اید و توهین و تهدید نکردید.شما مرتکب جرمی نشده اید.
ا

سلام
چنانچه تهدید و فحاشی مرتکب نشده اید جای نگرانی نیست صرفا جهت توضیحات به کلانتری مراجعه نمایید

کار خاصی نیاز نیست انجام بدهید فقط هروقت احضار کردن بدون فوت وقت آنجا حاضر شوید و عینا ماجرا را بازگو کنید