آیا میتوانیم طلاق خواهرم را بگیریم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۰ #12092396

باسلام
داماد ما بصورت تفریحی و تفننی تریاک بصورت خوراکی مصرف میکند.
آیا میتوانیم طلاق خواهرم را از دامادمون بگیریم و مهریه را هم بگیریم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با مرد میباشد شما تنها میتوانید اقدام به مطالبه مهریه نمایید اگر اعتیاد ایشان را اثبات کنید حق طلاق با خواهر شما خواهد بود

بسمه تعالی : ابتدا از اینکه در برابر خواهر محترمتان حس مسئولیت دارید بنده بنوبه خودم از شما قدر دانی میکنم ..
و اما جواب شما : شما در امر طلاق نمیتوانید دخالت کنید که قانون این اجازه رو به شما نمیدهد مگر بعنوان وکیل رسمی یا اتفاقی که دارای شرایط خاصی هست .
دوم اینکه صرف اعتیاد عامل طلاق نیست . مگر اینکه نتواند از نفقه همسر و از تمکین خاص برآید لذا صرف فرمایش حضرتعالی پاسخ منفی است بعبارتی خواهر محترمتان میتوانند اقدام کنند اما موفق نخواهند شد .
در مور مهریه نیزهمشیره شما هر زمانه میتوانند مطالبه کنند و در صورت عدم پرداخت زوج از طریق قانون میتواند اقدام کنند

سلام
ازآنجا‌که زن و مرد هر دو برای شروع زندگی تصمیم می‌گیرند
، منصفانه آن است که در صورت لزوم پایان‌ دادن به آن نیز هر دو برابر مشکلات مقاومت داشته باشند
حق و اختیار طلاق با مرد است. اما زن نیز در شرایطی خاص می‌تواند درخواست طلاق کند
اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا الکل طوری که ادامه زندگی زناشویی را برای زن دشوار کند.
در قانون اساسی برای شرایطی که زن خواهان طلاق باشد و اگر مرد طلاق ندهد پیش‌بینی‌هایی شده است
نکته: اگر فرد واقعا بخواهد که مصرف را کنار بگذارد، قدرت کافی برای انجام این کار را دارد. پس کمک ب حفظ زندگی مهمتر است

با سلام، چنانچه اعتیاد به اساس زندگی لطمه وارد کرده و موجبات عسر و حرج را فراهم کرده باشد از موارد مندرج در سند نکاحیه محسوب و حق طلاق ایجاد میگردد، در رابطه با مهریه میتوانید مطالبه کنید

با سلام
یکی از شروط ۱۲گانه عقدنامه که به زوجه حق طلاق می دهد اعتیاد زوج به حدی است که به اساس زندگی.لطمه وارد کند بنابراین ممکن است مورد فوق به تنهایی به خواهر شما حق طلاق ندهد و باید عسر و حرج ایشان اثبات شود.

سلام
با استناد به اعتیاد ایشان اقدام نمایید.

مهریه می توانید بگیرید ولی طلاق نه