آیا قاضی از کارشناس جدید برای اجور معوقه استفاده خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #12006476

عرض سلام مجدد و خسته نباشید خواهشمند است به این پرسش پاسخ دهید در حال حاضر امکان برقراری ارتباط تلفنی ندارم .در دادنامه(سال۸۳) به پرداخت عواید حاصله ی ده ساله به میزان۳۵۰۰کیلو گردو طبق نظریه کارشناس منتخب در حق خواهان محکوم شدیم. که در نظریه کارشناسی معادل هشتصدهزار تومان به صورت متوسط قیمت فندق به نرخ سال های اجاره (۶۹تا۷۸)،در سال ۸۳ تعیین قیمت شد. که تا کنون پرداخت نکردیم. و خواهان نیز ۱۵سال برای اجرای حکم پیگیری نکرد. اما در اسفند ۹۷ مجددا اقدام کردکه دوباره کارشناسی شد، که پس از اعتراض ما به کارشناس تک نفره، هیئت کارشناسی سه نفره دو نظر ارائه داد؛ که یکی قیمت عادله روز ۹۷ و یکی قیمت به نرخ سال های اجاره یعنی همان هشتصدهزار تومان،که در نهایت قاضی قیمت عادله روز ۹۷ را انتخاب کرد.
۱_ آیا قانون به قاضی این اجازه را می‌دهد که به دلیل عدم پرداخت در همان سال صدور دادنامه و کارشناسی اول (سال۸۳) از کارشناس جدید بخواهد که قیمت ۳۵۰۰کیلو فندق را به قیمت عادله روز محاسبه کنند؟باتوجه به اینکه ما قرارداد اجاره داشتیم.(یا قانونی در این مورد وجود دارد.)
۳-ورای دادگاه مبنی بر پرداخت عواید حاصله ده سال به میزان۳۵۰۰کیلو گردو طبق نظریه کارشناس منتخب در حق خواهان، آیا به معنای پرداخت مثل مال و در صورت موجود نبودن مثل مال ،قیمت به روز مال است؟؟
سپاس

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .