آیا امکان وصول طلب پس از ۱۵ سال بر اساس رسید دستی، وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۳۲۳ #11967412

در حدود ۱۵ سال پیش مبلغی در حدود ۸ میلیون تومان بصورت قرض دستی به شخصی داده ام، در قبال اون یک رسید دستی با امضای طرف مقابل گرفتم که البته ایشان موقع امضا عبارت قرض الحسنه را هم به متن اضافه کرد، ضمنا آدرسی هم از ایشون ندارم فقط شماره موبایلش هست که ممکنه واگذار کرده باشه.
آیا امکان داره که از طریق دادگاه برای وصول طلب و خسارت تاخیر در تادیه اقدام کنم؟
با تشکر از مشاوره شما.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسید دستی معتبر است ومشمول مرورزمان نیست

با سلام
با توجه به اینکه رسید دستی مبنی بر پرداخت وجه دارید می توانید با استناد به آن بابت مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقدام نمایید و با توجه به اینکه مبلغ کمتر از ۲۰ میلیون تومان است بعد از ثبت دادخواست از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده می شود.

بله حتما اقدام کنید و با استفاده از همین سند عادی ، ایشون رو به پرداخت مبلغ بدهی به علاوه هزینه های دادرسی و خسارت تاخیر تادیه (دیرکرد) محکوم خواهید کرد

سلام و وقت بخیر
با داشتن رسید می توانید بابت مطالبه وجه اقدام نمایید، وجود کلمه قرض الحسنه به این معنی است که مبلغی را از شما قرض گرفته اند و از عقود جایز می باشد که زمانی که شما مطالبه نمایید باید مبلغ به شما در طی مدت مشخص مسترد گردد لذا از زمانی که ثبت دادخواست انجام دهید می توانید خسارت تاخیر تادیه را هم دریافت کنید. با توجه به اینکه خواسته کمتر از ۲۰میلیون است از طریق شورا باید اقدام نمایید.