دستم به جایی بند هست که مبلغ اضافه تری ندم برای سند زدن چون قیمت ماشین بالاتر رفته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۳ #11892246

باسلام
اول از همه تشکر میکنم برای وقت گذاشتن و پاسخ دادن به سوالم
یکسال پیش از یک اقایی یک دستگاه وانت خریداری کردیم که سندبه اسم اقای ایکس و پلاک ب نام خانم ایگرگ و قولنامه به نام همسر خانم ایگرگ به صورت دستی ۲۲ تومن قولنامه شد یعنی بنگاه نرفتیم که ۳ میلیون از پول موند برای خلافی و معاینه که توی قولنامه به پای فروشنده ذکر شده
بعد از شش ماه از تاریخ قولنامه خانم ایگرگ به بنده وکالت تعویض پلاک دادن بدون اینکه همدیگه رو دیده باشیم
الان شش ماه دیگه گذشته که پلاک به نام منه ولی این شوهر خانم ایگرگ چون با کم کردن موارد ذکر شده مبلغ کمی از ۳ تومن باقی مانده میمونه راضی نمیشه که خانم ایگرگ رو برای سند زدن بیاره
با پیگیری از دفترخانه به خانم ایگرگ رسیدیم و ایشون میگن برای سند زدن باید مبلغ ده میلیون بدید چون من از همسرم بابت این ماشین طلبکارم و الان از ایشون جدا شدم که گفتن میرن سند میزنن به اسم همسرشون و بنده با همسرش طرف باشم ایا همچین کاری میتونه بکنه؟ که پلاک به اسم بنده و تمامی مدارک دست منه ایشون میتونن وکالت یا سند به اسم همسرشون یا همون دلال بزنن؟
و سوال ۲.. ایا قولنامه دستی بنده در دادگاه حکم سند رو داره؟ ایا مورد قبول هست؟
و سوال ۳... قولنامه ها دو دو نسخه تنظیم شده ولی ذکر نشده که در دونسخه تنظیم شده و تا اونجایی که بنده فهمیدم در اون یکی قولنامه که دست خانم ایگرگ هس چندین بند به نفع فروشنده اضافه شده و امضای تقلبی شاهدین هم خورده شده
من برای سند زدن و طرح شکایتم چه کار باید بکنم و ایا دستم به جایی بند هست که مبلغ اضافه تری ندم برای سند زدن چون قیمت ماشین بالاتر رفته؟ و این خانم میگه بیا پولتو پس بگیر ماشین رو پس بده و میرم به عنوان دزدی و کلاهبرداری ازتون شکایت میکنم؟ راه قانونی چیه
ایا من باید از مالک اصلی یعنی اقای ایکس شکایت کنم یا خانم ایگرگ که مثل اینکه وکالت تمام از اقای ایکس داشتن که به بنده وکالت تعویض پلاک دادن؟
ممنون از پاسخهاتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام طبق قولنامه و وکالت تعویض پلاک ایشان نمیتوانند علیه شما دعوی کلاهبرداری و یا هر نوع دعوی کیفری دیگری مطرح کنن .دادخواست الزام ب تنظیم سند علیه مالک ک سند رسمی ب نامشون هست و ید ماقبل یعنی فروشنده مطرح کنید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.
قولنامه به استناد شهادت شهود در دادگاه مورد قبول است.
جرمی علیه شما متصور نیست

با توجه به قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را اقدام نمایید

سلام
دادخواست تنظیم سند رسمی از دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید
قولنامه دستی در دادگاه مورد قبول است
به عنوان دزدی و کلاهبرداری نمی توانند علیه شما شکایت کنند با وجود قول نامه

با سلام حسب اظهارات خودتان
فردی که سند مالکیت به اسم ایشان می باشد باید دادخواست تنظیم سند رسمی علیه او اقدام نمایید
دوم همسر ایشان تنها مالکیت پلاک را داشته است که طی وکالت نامه آنرا به اسم شما زده است نمیتواند ادعای کلاهبرداری یا عنوان مجرمانه دیگر نماید
سوم
تنظیم قولنامه دستی اعتبار قانونی دارد با توجه به شرح تنظیم قلنامه وجود شاهدین شما الزامیست ،یا اقرار فروشنده،مدارک مستندات