استفاده و ثبت نام تجاری که متعلق به شخص دیگری میباشد، چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #11677598

من با یک برند به مدت چند سال است که فعالیت میکنم
یکی از همکاران اسم اتلیه خود را با نام برند من ثبت قانونی کرده است
من که تاکنون اقدام به ثبت برند خود نکرده بودم ولی سابقه فعالیت من با این نام تجاری بیشتر از ایشان میباشد میتوانم این موضوع را به نفع خودم پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
طبق قانون شخصی که ابتدا برند را به نام خود ثبت نموده است مالک اصلی برند است و الویت با وی است لذا با توجه به اینکه شما برند را ثبت نکرده اید دارای امتیازی نمی باشید.

با سلام ووقت بخیر
اگر برند به نام شما ثبت شده باشد و شخص دیگری ازبرند شما استفاده کند شما میتوانید پیگیری کنید ولی درصورت عدم ثبت برند و اصولا قابل پیگیری نمی باشد .بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .