تقسیم ارث بدون حضور یکی از وراث

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۰۰۲ #11558

سلام
با کمک یک کارشناس سابق دادگاه (الان بازنشست شده است)اموال پدرم را تقسیم کردیم . یعنی او زمینهای مربوطه را قواره بندی کرده است و از طریق قرعه کشی قواره ی هر فرد مشخص شده است . ما 5 خواهر برادر هستیم ولی یکی از برادرنمان در جلسات حضور نمی یابد . ما سهم او را که از طریق همین قرعه کشیها مشخص می شود ، کنار می گذاریم .توجه داشته باشید که تقسیم اموال زیر نظر دادگاه نیست .
آیا او بعدا می تواند اعتراض کند ؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله حضور کلیه وراث الزامی است تا بعدا اعتراض نکنند.

با احترام. بله میتواند معترض باشد وقرعه دوباره صورت پذیرد ..

درود بر شما
اگر تقسیم ماترک از طریق دادگاه صورت نگرفته و رضایت تمامی ورثه در تقسیم صورت گرفته نباشد قابل اعتراض و قابل تقسیم از طریق دادگاه خواهد بود .

با سلام
بله میتوانند اعتراض کنند.

با سلام
بهتر است طی اظهارنامه ای قانونی ایشان را ملزم به حضور در تقسیم سهم الارث دعوت نمایید و قید نمایید در صورت عدم حضور ، حق هیچگونه اعتراضب به نحوه ی تقسیم نخواهند داشت

بله . در صورت اعتراض میتواند درخواست کارشناس از دادگستری جهت قواره بندی زمین اقدام نماید.

موفق باشید