حمل اسپری فلفل چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۳,۶۰۲ #11482

سلام
اگر کسی را با اسپری فلفل بگیرند چه مجازاتی برایش تعیین میشود؟
این اتفاق برای شوهرم افتاده است
او به دلیل شغلش که زرگری است اسپری حمل میکرده،اما مجوزی برای حمل اسپری نداشته است

مشاوره حقوقی قتل
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،در صورتی که بدون مجوز باشد مجازات آن حبس می باشد.

بادرودوسلام مجازات حبس دارد.

با سلام حمل این اسپری طبق قانون مدت شش ماه تا دوسال حبس در بر دارد ولی با توجه به شغل همسر شما وشرایط خاص امنیتی برای ایشان واگر دارای سوی سابقه نباشند، تخفیف وتبدیل به جزای نقدی خواهد بود.

حمل تجهیزات و اقلام نظامی که نیاز به مجوز حمل و نگهداری از مراجع مربوطه دارد بر اساس قانون در صورت نداشتن مجوز جرم است و مطابق ماده ۱۲ قانون سلاح و مهمات مجازات حبس تا ۶ ماه را دارد‌.

باسلام گرچه مجازات حمل اسپری بدون مجوز جرم و مجازات حبس دارد اما با عنایت به قانون کاهش مجازات تعزیری از ۲۰۰۰۰۰ الی۱۰۰۰۰۰۰ تومان به جزای نقدی قابل تبدیل وجایگزین حبس خواهد شد

حبس از ۶ماه تا دو سال که در عمل به جزای نقدی تبدیل می شود معمولا

ر ماده ی ۱۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز : هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل نماید و یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند و یا هر گونه معامله دیگری با آنها انجام دهد ببه مجازات تعزیری محکوم می‌شود .
که با توجه به بند ت ماده فوق در مورد گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد