با چه عنوان میتوانم طرح دادخواست کیفری نمایم که ایشان از بنده کلاهبرداری نمودند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #11423946

با سلام. بنده سال۹۲ یک قطعه زمین مسکونی خریداری کردم و بعد از ۳ ماه متوجه شدم زمین زراعی است و آدرس قولنامه با آدرس زمین مطابقت ندارد.
ضمنا سال ۹۷ دادخاست فسخ و استرداد ثمن معامله دادم و ایشان محکوم شدند و این پرونده در جریان میباشد.
باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
آیا ثبت دادخواست استرداد ثمن معامله و اعلام فسخ شما به نتیجه رسیده ومنجر به صدور رای شده است؟
چند راه حل با توجه به شرایط ذکر شده برای شما وجود دارد
با توجه به سیستمی شدن روند و ثبت دادخواستهای دادگستری با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید:
۱-ثبت وارسال اظهار نامه (مبنی بر اعلام و تایید فسخ معامله)به مخاطب (فروشنده ملک ) که ،قانونا ورسما" به شخص اطلاع دهیدکه ملک موردمعامله شرایط مذکور در مبایعه نامه را ندارد،
۲- تحت عنوان ،فریب وغبن در معامله اقدام به ثبت شکواییه کیفری نمایید
۳-در صورت لزوم با ارائه مدارک مورد کارشناسی با ثبت دادخواست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف محل اقامت خود تقاضای کارشناسی نسبت به ملک و موقعیت آن نموده تا خسارات وارده به شما مشخص شودو با در دست داشتن مدارک و نظریه کارشناس دادخواست مطالبه خسارت ثبت نمایید
۴- پرونده قبلی را پیگیر باشید و با قاضی رسیدگی کننده مشورت نماییدو راه حل پیشنهادی ایشان را به کار ببرید
موفق باشید

با‌اعلام‌فسخ‌حق‌شکایت‌کیفریشما‌ساقط‌شده‌است