برای تعیین مقصر تصادف چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۴ #11350155

عرض ادب در اتوبان کرج به سمت تهران در حال حرکت بودم در روز برفی با سرعت پنجاه کیلومتر و قصد خارج شدن از اتوبان بسمت خروجی داشتم موتور سیکلت خروجی رو بصورت عرضی طی کرد با سرعت ده کیلومتر و من مجبور شدم برای اینکه به ایشون نزنم ماشین رو بسمت راست بفرستم روی جدول با این حال با من برخورد کرد خودش و موتورش هیچی نشد ولی ماشین من پنج میلیون خسارت خورده با توجه به اینکه ورود موتور در اتوبان ممنوعه و بصورت عرضی حرکت کرد موتور مقصره؟
متشکرم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
مقصر حادثه توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی مشخص میشود.

با سلام و احترام
این امر باید توسط پلیس راهنمایی و رانندگی کروکی میشد یا با استفاده از دوربین های موجود در اتوبان باید اثبات کمید مقصر حادثه چه کسی است