تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و پایه یک قوه قضاییه و کارشناس حقوقی در چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۴۰۸ #11254055

با عرض سلام و ارادت
سوالی مبنی بر تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و پایه یک قوه قضاییه و کارشناس حقوقی دارم، لطفا در این مورد توضیح بفرمایید و همچنین درجه و رتبه کدام بالاتر است؟
ضمنا آیا کارشناس حقوقی هم میتواند به دادگاه برود و از متهم دفاع کند؟
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تفاوت فقط در مرجع صدور پروانه وکالت است ولی کارشناس حقوقی صرفا می تواندنظریه دهد و به هیچ وجه نمی تواند دفاع نماید

وکیل می تواند درتمام جلسات رسیدگی شرکت نماید ولی کارشناس حقوقی فقط می تواندنظریه دهد و نمی تواند دفاع نماید وبا اجازه دادگاه باید در جلسات شرکت نماید و تفاوت وکیل دادگستری و وکلا قوه قضاییه در صدور پروانه است.

سلام
بین وکلای دادگستری کانون وکلا و قوه قضاییه تفاوتی نیست تفاوت فقط در مرجع صدور پروانه وکالت است
کارشناس رسمی دادگستری فقط می تواند نظریه صادر کند و امکان حضور در جلسات و دفاع ندارد

وکیل در کلیه جلسات دادگاه درصورتیکه موکل و یا دادگاه اورا وکیل پرونده معرفی نماید شرکت نماید . اما کارشناس حقوقی فقط بعنوان نماینده حقوقی ادارات و سازمان ها در صورت معرفی مقام اداری صلاحیتدار به دادگاه می تواند در جلسات رسیدگی شرکت نماید.