خریدار بعد از چند ماه چک را برگشت زده و از بنده شکایت کرده، چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۴ #11216837

در معامله یک باب مغازه ای پشت چک خریدار را امضا کردم،به مبلغ ۱۱۵ میلیون تومان،و بعدا مشخص شد که این معامله تبانی بوده و قصد این را داشتن که از امضای بنده به عنوان ضامن چک سو استفاده کنند،که بعدا بدون اطلاع بنده معامله مغازه را فسخ کردند،و معلوم شد که چک بلا محل بوده و از چکهایی بوده که در بازار خرید و فروش میشن
حالا خریدار بعد از چند ماه چک را برگشت زده و از بنده شکایت کرده،لازم به ذکر است که،چک را ۲ ماه پس از تاریخ سر رسید برگشت زده،ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر معامله فسخ شده است پس اعتبار چک ساقط است
ولی در هر صورت شما ضامن هستید فلذا از مضنون عنه اقامه دعوی نمایید

به طرفیت صادر کننده چک دادخواست تقابل دهید

درود
در برابر دارنده با حسن نیت( دارنده بعدی چک در صورت انتقال ) مسئولیت دارید و نمی تونید به روابط قراردادی خودتون با دارنده اول ازجمله فسخ قرارداد استناد کنید. پس از پرداخت می تونید به مضمون عنه خودتون مراجعه کنید.

سلام وقت بخیر
چناچه در چک قید شده باشد که ضمانت شما بابت معامله بوده است و معامله فسخ شود ضمانت شما منتفی می گردد و شما فقط نسبت به جبران خسارت طرف مقابل مسئول هستید و بعد از پرداخت به مضمون عنه مراجعه کنید.

شما بعنوان ضامن مسئولیت دارید پس از پرداخت از طرف مطالبه کنید

شما به دلیل ضامن‌ بودن مسولیت ولی پس از پرداخت دادخواست مطالبه علیه ایشان دهید.

با درود
شما می‌توانید دادخواست تقابل نسبت به چک ارائه نمایید