این املاکی که با درآمد اون زمین های پدری خریداری شدند تو انحصار وراثت تقسیم میشن یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #10971082

با سلام.
پدر بنده حدود ۲۰ ساله که فوت کرده و اموالش دست دو تا از برادر است ( ۱۴ خواهر و برادر هستیم ).
این اموال بیشتر زمین کشاورزی بودند و این دو برادر تو این ۲۰ سال با درآمدی که از این زمین ها برداشت کردند ملک ها و تجهیزات دیگری رو خریداری کردند‌.
با تشکر

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید انحصاروراثت بگیرید

با سلام
املاک یا زمینهایی که برای پدرتان بوده و جزو ماترک ایشان بوده قابل تقسیم بین وراث میباشد و زمین یا اموالی که با کار کردن روی زمینها به دست اورده شده نمیتواند جزو ماترک باشد
اما شما میتوانید اجرت المثل ایامی که برادران شما روی زمین کار کردنه اند و سود برده اند را از دادگاه مطالبه نمایید

با سلام بعد از صدور گواهی حصروراثت وتحریر ترکه میتونید نسبت به تقسیم اقدام کنید البته اگه قبلش یک اظهارنامه برای جفتشون بفرسین

سلام. اگر زمین کشاورزی به نام پدرتان هست و این برادران با اذن شما آنجا کار کرده و درآمد بدست آورده اند و قرار نبوده به شما پرداخت کنند، خیر فقط عین زمینهای کشاورزی که انحصار وراثت شده باشه متعلق به ورثه هست.

طبق اصل کلی اجرات المثل تمامی انتفاعات چه متصل وچه غیر باید درانحصاروراثت قیدشود مگر انتفاعت حاصله ازرضایت وراث یا وصیت متوفی