امکان اخذ خسارت وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۱ #10882416

نشت آب بدلیل پوسیدگی لوله واحد بالایی بنده باعث ایجاد خسارت شدید در واحد بنده گردید،حال با توجه به اینکه بنده در چندین هفته در منزل حضور نداشتم و عدم حضور بنده باعث تشدید خسارت گردید و همچنین همسایه بالایی امکان تشخیص نشتی را نداشته

مشاوره حقوقی ملکی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا تامین دلیل نمایید.

بعدازگرفتن تامین دلیل ازشورای حل اختلاف محلتان امکان طرح دعوی وگرفتن خسارت هست

با سلام و درود . در ابتدا باید تامین دلیل کنید . سپس تقاضای مطالبه خسارت دهید .

سلام و ارادت
بهتر است تامین دلیل نمایید و مطابق نظر کارشناس اقدام به مطالبه خسارات نمایید .

با سلام
قدم اول طرح دادخواست تامین دلیل قدم دوم طرح دادخواست مطالبه خسارت .

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

با سلام،لوله‌های آب و فاضلاب جزء مشترکات ساختمان است و خسارت خرابی آن‌ها بر عهده تمامی اعضای ساختمان است.
اگر خرابی لوله عمدی یا به خاطر سهل‌انگاری یک فرد باشد، فقط آن فرد باید هزینه تعمیرات را پرداخت کند.
پرداخت خسارت ناشی از لوله‌های اختصاصی یک واحد تنها بر عهده همان واحد است.
هزینه‌های ترکیدگی لوله بر عهده صاحب‌خانه است، نه مستاجر.
در ضمن،در مواقعی که گرفتگی و یا پوسیدگی لوله های آب و یا فاضلاب باعث نم زدگی، ریزش و یا هر خسارت دیگری در ساختمان شوند، اگر آن گرفتگی بر اثر فرسودگی و استهلاک تاسیسات بوده باشد مدیر ساختمان باید آن را بر طرف کند. به این دلیل که لوله های آب و سیستم فاضلاب و حتی لوله های سیستم گرمایشی همانند شوفاژ و یا سیستم های خنک کننده به صورت یک شبکه کلی و یکپارچه هستند که ترمیم آنها برای عملکرد کل شبکه ضروری است و بنابراین یک خرج مشاع و کلی محسوب شده که بر عهده صندوق ساختمان است. همچنین هزینه ایزوگام پشت بام و ترمیم مواد ایزوله پشت بام نیز به صورت مشاع بوده و باید از صندوق ساختمان پرداخت شود.