دریافت حق سبد گردانی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳ #10766037

سلام وقتتون بخیر.
حدود دو ماه پیش فردی، نام کاربری و کلمه عبور حساب معاملاتی خودش را بهم داد تا براش سهام خرید و فروش کنم. چون راهمون دور بود، تلفنی با هم قرار گذاشتیم طولانی مدت همکاری کنیم و وسط کار ول نکنیم. اوایل سهم من از سود را واریز کرد. ولی مدتی بعد که سه تا سهم براش خریده بودم که از یکی از این سه سهم، سود خیلی خوبی ایجاد شده بود، پیام داد که از این به بعد مدیریت سبد را خودم میخوام انجام بدم و شما هرچقدر طلب داری حساب کن و شماره کارت بده تا واریز کنم. بهش اعتراض کردم که قرارمون همکاری طولانی مدت حداقل یکساله هست و به نیت اینکه همکاری طولانی خواهیم داشت، پیشنهاد همکاری با دیگران را رد کردم و لذا با این تصمیمت متضرر شدم. بعدشم پیام دادم چهل و چهار میلیون تومن طلبکارم و شماره کارت دادم. در جواب گفت فلان سهم را با ضرر شش میلیونی فروختم. در جواب نوشتم ضرر این سهم مسئولش خودتی، چون مدیریت سبد دست خودت بوده و فروختی، دست من نبوده. بعد از اون دیگه نه جواب پیامک میده نه جواب گوشی موبایل و تازه منو بلاک کرده. دو هفتس میگذره. بهش اعتماد کرده بودم، ولی نامردی کرد در حقم.
چطور میتونم در حداقل زمان به چهل و چهار میلیون تومن حقم برسم؟ امکان شکایت کیفری هم وجود داره؟ لازم به ذکر است که کل همکاری ما به دو ماه نرسید. اطلاعات زیادی ازش ندارم. فقط یه شماره کارت بانکی ازش دارم. درضمن پیام هایی که در واتساپ بین ما رد و بدل شد، پاک نکردم. تشکر

مشاوره حقوقی بورس
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض ادب و احترام اقامه کیری نمی توانید داشته باشید ولی حقوقی شاید به نتیجه برسید از طریق مطالبه وجه