ندادن حق ارث پدری بچه صغیر چطور قابل پیگرد قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۷۷ #10680752

سلام پدر بنده ۳۲ سال پیش فوت کردن و من ۸ سال داشتم قیم من مادرم بود ۲ باب مغازه و یک منزل ویلایی به ارث گذاشتن اما مادرم یک باب مغازه را با خانه را فروختن چند سال بعد از فوت پدرم من هنوز سن قانونی نرسیده بودم و سهم دو خواهر و ۱ برادرم را دادن و یک دستگاه آپارتمان به نام خودشان خریدن
البته ارزش خانه پدری بیشتر از این آپارتمان بود و هیچ سهمی تا الان که من ۴۰ سال دارم ندادن ۱ باب مغازه مانده از پدرم و خانه مادرم موجود است سرپرستی پرسیدم گفتم باید مادرتان ملک بنام من میکردندکه انجام ندادن آیا سرپرستی نباید حق من را بگیرد و خواهر برادم میتوانن از مغازه و خونه سهمی ببرند من چکار کنم حق ارث قبل بچه صغیر چی میشه باید شکایت کنم اجازه معامله دارند مادرم و مابقی ورثه ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر با خانواده هنوز به جاهای باریک کشیده نشده که با خوبی صحبت کنید به سهم الارث شما پرداخت شود در غیر اینصورت اول اظهارنامه بدید منتظر جواب شو وبعد طرف دعوا رو انجام بدید حتما به حق خودتون می رسید

با سلام
در صورتی که برای طفل صغیر قیمی انتخاب میگردد تمامی امورات مالی طفل بر عهده قیم طفل میباشد و مادر شما بعنوان قیم شما بایستی امانتدار شما می بوده لذا چنین نکرده و حال شما میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی و مطالبه سهم الارث خویش نمایید

با سلام چون شما در اون زمان صغیر بودین بالطبع مسئولیت سهم الارث شما باقیم بوده وامروز هم اگر سهم شما از بین رفته یا پرداخت نمیشه باید علیه قیم طرح دعوی کنید