در دادسرا اقرار کرده ام، هیچ سابقه ای ندارم، چه حکمی برایم صادر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۵ #10677300

باسلام
بنده از محل کار خود که یک برج نیمه کاره است به دلیل ندادن حقوق ۳ ماه و ۱۲۰ ساعت اضافه کاری و سنوات پارسال و... اقدام به برداشتن ۶ تکه ۳۰ سانتی کابل و تعدادی دوربین مداربسته که البته دوربینها نصب نبودن و همه اینها به نحوی ضایعات بودند که حراست مجموعه دید و همه اموال را پس گرفتند و از بنده شکایت کردند و در شکایت آوردند که که قبلا هم بنده اقدام به سرقت کابل کرده ام که اینطور نبوده که دفعه قبل هم کابلهای ۲۰ الی ۳۰ سانتی ضایعات بوده که جمع آوری شده بود و بدون هیچ حرفی فقط در ضایعات مجموعه ریخته شد و بنده هم در دادسرا به همه اینها اقرار کردم ولی شاکی شکایت خود را پس از دو روز پس گرفت و بنده با فیش حقوقی آزاد هستم و هیچ گونه سابقه ای هم ندارم، حکم بنده چه خواهد شد آیا زندان دارد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در پرونده های کیفری معمولا گذشت شاکی یک طرفه قضیه هست و جنبه عمومی جزم هنوز پاربرجاست اما معمولا با رضایت شاکی و عدم سابقه کیفری موثر به احتمال خیلی زیاد شما تبرئه یا مجازات جایگزین حبس که معمولا مبلغی از ۲۰۰ هزار تا ۲میلیون جریمه خواهید شد. هیچ گونه سو پیشنه هم ثبت نخواهد شد.باتشکر

درصورت اعلام رضایت در دادسرا پرونده مختومه میگردد

با سلام
مطالبات شما بابت حقوق و سنوات و غیره باید از طریق اداره کار مربوطه مطالبه شود و شما نمی توانید به ازاء طلب خود اموال از شرکت ولو ضایعات را بردارید از طرفی جرم سرقت جنبه عمومی داشته و در صورت گذشت شاکی صرفا در میزان مجازات شما تخفیف اعمال می شود بنا به توضیحات فوق باید عرض شود با توجه به اینکه شاهد وجود دارد احتمال اینکه حکم به ضرر شما صادر شود وجود دارد که مجازات آن سه ماه و یک روز تا ۲ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق است که البته به دلیل عدم سوسابقه کیفری و گذشت شاکی ممکن است مجازات حبس شما معلق شود.

با سلام ووقت بخیر
درصورت پس گرفتن شکایت و عدم اثبات جرم علیه شما پرونده مختومه می شود .