ما میتونیم سهمیه قانونی خواهرم رو براش بذاریم و خودمون هم زمین بفروشیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۱ #10616877

سلام خسته نباشید پدر مادرم فوت کردن ما یک زمین داریم پنج تا برادر هستیم یک خواهر الان میخواهیم زمین تقسیم کنیم نمیتونیم به خاطر اینکه خواهر ما میگه من سهمیه پسری میخوام وگرنه امضا نمیکنم و اینکه ما زمین کشاورزی به خواهرمون سهمیه پسری دادیم اونم لفظی جایی قید نکردیم یا ننوشتیم حتی موقع عروسیش هم یه تیکه زمین بهش دادیم بفروشه برای خودش جهزیه بخره ولی اونو جزء ارثش حساب نکردیم و اینکه که ما سال ۸۵ انحصار وراثت انجام دادیم داخل اون انحصار وراثت قید شده که سهمیه پسری دوبرابر دختری هست . و داخل دادگاه ثبت شده وحتی شورای محلمون هم متراژ اینا همه رو نوشته و داخل تقسیم نامه هم قید شده سهمیه پسری دو برابر دختری هست و شورا و چند نفر اهالی محل هم امضاء کردن زیرش . الان میخواهم بدونم ما میتونیم سهمیه قانونی خواهرم رو براش بذاریم و خودمون هم زمین بفروشیم یا باید شکایت کنیم که تفرقه می اندازه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص ارث اگر توافقی وجود ندارد باید از طریق دادگاه با دادخواست تحریر و تقسیم ترکه اموال بین وراث تقسیم شود

با درود دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

درود ابتدا باید دادخواست تقسیم ترکه دهید

با سلام
اگر این ملک قابل تقسیم باشد میتوانید با کمک کارشناس رسمی دادگستری جهت تقسیم سهم الارث اقدام نمایید در غیر اینصورت و یا در صورت عدم همکاری تمامی وراث ، چاره ای جز اقدام از طریق مراجع قضایی نخواهد بود

ابتدا باید دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نماییدپس از آن می توانید اقدام کنید

چون توافق تمام وراث بر تقسیم ماترک وجود ندارد تنها از طریق طرح دعوی تقسیم ترکه امکان تعیین تکلیف وجود دارد .

با سلام
مخاطب گرامی؛ در فرض عدم توافق وراث به تقسیم ماترک، هریک از وراث قانونی متوفی می تواند درخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث را از دادگاه آخرین محل اقامت متوفی تقاضا نماید. سهم الارث قانونی وراث نیز بر مبنای سهام تعیین شده در گواهی انحصار وراثت قابل دریافت می باشد، بنابراین ادعای خواهر بر پرداخت سهمی مازاد و برابر با دیگر برادران وجاهت قانونی نداشته و برای پیشگیری از اختلافات حاصله پیشنهاد می گردد از طریق دادگاه اقدام نمایید.