سود مشارکت در ساخت به چه میزان بین سازنده و مالک قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۰۲ #10604

با سلام وخدا قوت
ضمن تشکر از شما سوالی در مورد سود دوران مشارکت داشتم.من در آذر 92 یک واحد 160 متری از آپارتمانی را خریداری کردم و تاریخ تحویل آن 1393/2/15 تعین شد.در قراردادذکر شده که سود دوران مشارکت بر عهده خریدار است ولی به سقف آن یا تاریخ آن اشاره نشده است.به تاریخ تنظیم سند هم اشاره ای نشده است .سازنده هنوز آپارتمان را تحویل نداده است(کنتور برق وگاز و... وبرخی از نصبیات واحدها ومشاعات هنوز انجام نشده است.) وجریمه تاخیر هم روزانه 30000 تومان در قرارداد ذکر شده است.در ضمن بانک (مسکن )ارائه دهنده تسهیلات اعلام کردند که هنوز مبلغ سود دوران مشارکت مشخص نمی باشد ولی میزان سود قبل از شهریور 94 برابر 4 درصد و از شهریور 94 به بعد برابر 22 درصد تعین خواهد شد
آیا سود دوران مشارکت از تاریخ 1393/2/15 تا کنون بر عهده اینجانب می باشد یا خیر؟
اگر ماده قانونی در این موضوع وجود دارد لطفا برایم ارسال کنید و یا در سایتتان قرار دهید.با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انبوه‌سازان برای مجبور کردن مردم به پرداخت سود دوران مشارکت ، چنین وانمود می کنند که در صورت خودداری از پرداخت این سود ، وام آنان لغو خواهد شد!
گفتنی است که دریافت سود دوران مشارکت از خریداران واحدهای مسکونی صرفاً مختص مراغه و چند شهر استان آذربایجان شرقی بوده و در سایر شهرها معمول و متداول نیست.

موید باشید