جریمه دادگاه برای تصادف بدون گواهینامه موتور سیکلت چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۶ #10568412

سلام وقتتون بخیر،با موتور سیکلت تصادف کردم که طرف مقابل هم مقصر شناخته شده،امروز در دادرسی دادگاه قاضی ۴ ملیون جریمه برای من نوشت به دلیل نداشتن گواهینامه، از قاضی پرسیدم واسه چیه این جریمه و واقعا باید چهار ملیون جریمه پرداخت کنم که جواب سر بالا داد، طرف مقابل هم در بیمه و دادگاه اشنا داره متاسفانه من زیاد اگاهی ندارم در این موارد ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وفق ماده ۷۱۸قانون مجازات اسلامی چناچه فرد بدون گواهینامه رانندگی مقصر حادثه ای شودوباعث ایجادصدمه به کسی شود دادگاه موظف هست مجازات وی راتشدیدکند.