درصورت عدم پرداخت وجه حاصل از فروش ملک توسط وکیل، چه اقدامی می توان کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۷ #105027

با سلام
اگر ملکی به واسطه یک وکالت فروش تام الاختیار، پس از چند روز توسط وکیل بفروش برسد و بعد از گذشت چندماه و انتقال سند قطعی به شخص ثالث دیگر، هیچگونه وجهی به وکالت دهنده (صاحب ملک ) پرداخت نشود، چگونه میتوان اقدام نمود ؟
اگر این فروش را معادل ۱ درصد ارزش ملک به ثبت رسانیده باشد چطور ؟
ممنون

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باسد علیه وکیل دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید . البته اگر به ارزش بسیار کم ملک را فروخته به لحاظ عدم رعایت غبطه می توانید قرارداد را باطل کنید .