اثبات عقد موقت فقط با پیام در دادگاه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۴۰ #104408

من با پسری به مدت دوماه برای شناخت قبل ازدواج باهم در تماس بودیم و چن دین بار گفته بود تا با هم محرم باشیم برای صحبت کردن
ک نگاهون حرام نباشه من در پیام ها گفتم باش ولی هر گز صیغه محرمیتی بینمون خونده نشد الان ک قضیه ازدواج کنسل شده شاکی ک این خانم در عقد من بوده چون من قبلا عقد بودم ولی عقد ثبت نشد و باکره هستم فقط
و تنها با پیام میتواند این امر را ثابت کنه؟بدون شاهد و سند

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . خیر قابل اثبات نیست .

با سلام علت این اقدام مرد چیست

سلام خیر برای عقد موقت نیز شرایطی لازم است و باید صیغه محرمیت با حضور شاهد و کسی که دارای صلاحیت می باشد خوانده شود مثلا در دفترخانه ازدواج و طلاق یا توسط سردفتر صیغه انجام گیرد.

اثبات عقد موقت ازطرف اون آقا بدون دلیل و انکار شما ، میسور نیست

به دلیل اینکه ایشان هیچ نفعی در این دعوا نخواهند داشت لذا دعوای ایشان رسیدگی نخواهد شد و در نهایت پیامک نیز میتواند به عنوان اماره قضایی به علم قاضی کمک کند.