حمل ۵ عدد قرص متادون ۴۰ میل با نسخه پزشک در سفر به استانبول چه کیفرخواستی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۲۷۰ #104398

حمل ۵ عدد قرص متادون ۴۰ میل با نسخه پزشک در سفر به استانبول چه کیفرخواستی دارد؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به قوانین کشور ترکیه بستگی خواهد داشت…

موضوع مطروحه شما تابع قوانین کشور مذکور هست فلذا ما نمی‌توانیم در اینخصوص اظهارنظر کارگشایی داشته باشیم،اگر دلیل و مدرکی برای تجویز داروها توسط پزشک دارید ب مرجع قضایی آن کشور ارائه دهید،امید ک برائت حاصل شود

در صورت محاکمه ، برای اثبات موضوع بایستی مستنداتی به دادگاه کشور مقصد ارائه شود تا برائت حاصل شود در غیر اینصورت اگر مواد مخدر محسوب گردد مجازات آن تتبع کشور ترکیه است.

درود
بستگی به قوانین کشور مربوطه دارد .

با سلام
با توجه به قوانین ترکیه باید بررسی شود

با درود بستگی به قوانین آن کشور دارد.

میزان مجازات حمل متادون و داروهای مخدر بستگی به قوانین کشوری است که به آن وارد می شوید. اگر بخواهید متادون مصرفی خود را با مجوز قانونی همراه ببرید لازم است از طرف مرکز درمانی که تحت درمانشان هستید به معاونت درمان دانشگاه مربوطه معرفی شوید و از آنجا نیز با سفارت کشور مربوطه نامه نگاری شود. البته مقدار کم دارو معمولا مورد توجه قرار نمی گیرد ولی اگر کشف شود طبق قوانین همان کشور با آن برخورد می شودبر اساس ماده ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق.
بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.