نفقه تعیین شده برای فرزندم برای هزینه های درمانی و آموزشی قابل تعدیل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۲۶ #103906

4 ساله که از شوهرم جدا شدم.تو رای دادگاه نفقه رو 225 تومان تعیین کرده بودن و گفتن هر سال 10 درصد افزایش میدن.به علاوه ی هزینه های آموزشی و درمانی.اون مقدار هزینه ی 225 و پرداخت میکرد ولی هزینه های آموزشی و درمانی و پرداخت نمیکرد.چطور میتونم برای پرداخت این هزینه ها به دادگاه دادخواست بدم ؟و آیا میشه دادخواست داد یا نه؟و اینکه میتونم دادخواست افزایش نفقه رو بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله می توانید تعدیل نفقه را بخواهید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددرخواست تعدیل نفقه را تنظیم نمایید .

بله اگر ایشان در آن زمان ملزم به پرداخت این هزینه ها شده باشند و پرداخت نکرده باشند میتوانید برای مطالبه آنها دادخواست بدهید. لذا درخواست تعدیل نفقه نیز میتوانید بدهید.