اعسار از پرداخت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۰ #10337177

بادرود
بنده متاسفانه کلیه دارایی خود را بنام همسرم کرده بودم وایشان پس از مشکل در درآمدزایی بنده کلیه مابقی لوازم و دیگر متعلاقات را هم در نبود بنده برده و سپس از طریق ثبت ودیعه مسکن را هم توقیف و من را بدون هیچ پولی تنها گذاشته و سپس مهریه را با انصراف از ثبت به دادگاه ارجاع داده و دادگاه تمامی پولها و چیزهایی که بنامش کرده بودم بابت مهریه قبول نکرده و حال دادخواست اعسار از پرداخت مهریه داده ام ودر ضمن در طول این مدت که با مشقت یک کار پیدا کردم همسرم با شانه خالی کردن از نگهداری فرزندم آن را هم از من گرفت و درحال حاضر هیچ پولی ندارم در دادگاه بابت پیش قسط چه بگویم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. درخواست اعسار از پرداخت یکجای مهریه و تقاضای تقسیط آن را از دادگاه بخواهید. از شهادت شهود و لیست اعلام اموال به عنوان ادله می بایست کمک بگیرید.

باتوجه به صدق ادعاهای شما در صورت تاییدشهود ، اعسارشما پذیرفته میشود

با سلام
پیش قسط اعسار به عواملی مانند دارایی واموال و درآمد شما دارد وشماباید عدم توانایی مالی خود را ثابت نمایید و درنهایت به نظر قاضی محترم پرونده بستگی دارد
ضمن اینکه درصورت نداشتن توان مالی در خصوص پیش پرداخت بعد از صدور حکم نیز میتوانید مجدد دادخواست تعدیل پیش قسط را بدهید

سلام. تعیین پیش قسط و اقساط مهریه به عوامل متعددی بستگی دارد . از جمله میزان اکوال و دارایی مدعی اعسار و میزان درآمد او و گردش مالی حساب های بانکی . در نهایت تعیین پیش قسط و اقساط به نظر قاضی است .

با توجه به اینکه شما اموالی به نام خود ندارید دادخواست اعسار داده و برای اثبات عدم توان مالی خود به شهادت شهود استناد نمایید نهایتا بر حسب توان مالی شما تصمیم گیری در خصوص پیش قسط و اقساط ماهیانه با قاضی پرونده است.

با سلام و احترام از اینکه اینگونه نتیجه اعتمادتان را گرفته اید جای تاسف دارد درخواست اعسار و تقسیط شما قطعا پذیرفته میشود جای نگرانی نیست.