ممانعت از ورود مادرشوهر و پدرشوهر به منزل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۵۰ #101759

سلام خسته نباشید.ببخشید عیدپارسال مادرشوهرم با خانواده یشان به منزل ما(مستاجریم و شوهرم اجاره کرده) اومدن و شروع به فحاشی به من و هل دادنم کرد که پدرشوهر و شوهرم از خانه بیرونش کردن(البته من فقط در جواب فحاشی که به من کردن جواب میدادم خودتی!)،امسال قراره دوباره بیاد من به عنوان زن میتونم نذارم به منزلم بیان و اگه اومدن میتونم زنگ به 110بزنم یا شکایت کنم؟واقعا تو خونه همسرم نمیتونم جلوی داد یا فحش یا کتک زدن به خودمو بگیرم؟.ممنون میشم مفصل برام توضیح بدین قوانین رو.(نکته بگم که بار اول کسی جز خانواده شوهر شاهد این صحنه نبودن اما بارها جلوی خانواده ی خودم اعتراف کردن که اون اتفاق افتاده ولی مطمنم برای شکایت خانواده شوهر نمیان علیه مادرشون شاهد بشن)

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شوهرتان هم مانند شما رضایت به آمدن ایشان به خانه ندارند میتوانید از ورود ایشان امتناع نمائید و ایشان را راه ندهید و در صورت هرگونه مزاحمت با پلیس تماس بگیرید.