حذف نام همسر از شناسنامه با داشتن برگه حق حبس به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۶۹ #100732

سلام وقت بخیر. خسته نباشید.
بنده نزدیک ۳ساله ک نامزد عقد کرده هستم و تصمیم بر طلاق دارم و رابطه زناشویی با همسرم نداشتم ولی ایشون در دادگاه ادعا کردند که رابطه جنسی داشتیم و من به پزشک قانونی مراجعه کردم و ثابت شد که با ایشون رابطه نداشته ام و بکارتم سالم است.میخواستم بدونم در حذف نام ایشون در زمان طلاق باز هم لازمه که به پزشک قانونی مراجعه کنم یا میتونم از همان برگه حق حبس استفاده کنم؟ نامزدم به هیچ وجه راضی به طلاق نیست و طلاقمون توافقی نیست . یعنی اگر ادعا بکند بعد صادر شدن برگه حق حبس رابطه داشته ایم من باز به پزشک قانونی مرجوع میشوم یا خیر؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام ب
بعد از طلاق میشود

سلام مجددا باید گواهی پزشکی قانونی در زمان طلاق دریافت شود.

سلام و عرض ادب
بله مجددا باید گواهی پزشکی قانونی در زمان طلاق دریافت شود.

بله در زمان طلاق باید مجددا گواهی بکارت گرفته شود.