فروش مال غیر و انحصاروراثت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۴ #100100

سلام
پدر مرحوم ما حدودا 20 سال پیش زمینی به صورت وکالتی ( بدون قولنامه )خریداری کرد . به دلیل شناختی که با فروشنده داشت هیچ قراردادی بین خود ننوشتند که اثبات شود پول زمین پرداخت شده . حال بعد از گذشت این همه سال بعد از فوت پدرم ، فروشنده برای ما اظهارنامه فرستاده که پدرتان پول زمین را کامل پرداخت نکرده و زمین مال من است . ( البته فروشنده در اظهارنامه یک مبلغ بسیار زیادی را به عنوان قیمت زمین عنوان کرده و گفته پدر شما فقط درصد کمی از ان را پرداخت کرده ) مبلغی که فروشنده ذکر کرده با قیمت ان زمین در ان سال تناسبی ندارد . حال تکلیف ما چیست ما چکار باید بکنیم
تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه شما هیچ قرارداد و رسیدی ندارید و وکالت نامه نیز بعد از فوت ایشان باطل شده است لذا مجبور به توافق با ایشان هستید.