زن میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۹۲ #09979513

ایا مصرف متادون از طرف مرد مجبوب اعتیاد میشود و زن میتواند طلاق بگیرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتیاد مرد زمانی برای زن حق طلاق ایجاد میکند که باعث عسر و حرج و مشقت و سختی زن باشد

بله. اعتیاد یکی از شرایط ضمن عقد ازدواج است

اعتیاد در صورتی که عسر وحرج برای زوجه ایجاد کند . به استناد آن زن می تواند طلاق بگیرد

به استناد شروط ضمن العقد اعتیاد یکی از موجبات طلاق است

اعتمادی باعث عسر و حرج و حق طلاق برای زوجه میشود که برای زندگی مشترک مضر باشذ

با سلام
اگر اعتیاد مرد مسبب عسر و حرج و مشقت زن در زندگی مشترک بشود زن میتواند به استناد آن تقاضای طلاق کند
و در صورت اثبات اعتیاد مرد و عسر و حرج زن .اصولا دادگاه رای بر طلاق می‌دهد

اعتیاد جز موارد  عسر و حرج می باشدواگربه گونه ای باشدبه اساس زندگی خلل واردسازد بله میتواند