مقدار پیش قسط در مهریه ۱۵ میلیون تومانی چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #09695216

سلام.
بنده ۱۹سال دارم می خوام همسرمو که دو سال پیش ازدواج کرده بودیم به دلیل مشکلات طلاق بدم
مهریه زنم ۱۵میلیونه منم کار ندارم هیچی هم به اسمم نیست و دانشگاهم می خواستم بدونم تقریبا پیش قسطش چند میوفته؟
ممنون

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۲۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۶,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول به پرداخت کلیه مهریه محکوم می شوید . آن وقت دادگاه باتوجه به وضعیت مالی شما تصمیم می گیرد

سلام و عرض ادب
رقم پیش قسط مهریه مشخص نیست و بسته به وضعیت شما و نظر شعبه رسیدگی‌کننده خواهد بود.

سلام به نظر بنده با توجه به ناچیز بودن مهریه ممکن است دعوی اعسار از طرف شما مورد پذیرش قرار نگیرد . به علاوه این که متقاضی طلاق زوج است نه زوجه .

با سلام
مقدار پیش قسط بستگی به نظر قاضی محترم دارد

سلام دوت عزیز
مبلغ مهریه شما اولا به نرخ روز محاسبه خواهد شد و قطعا مبلغی بیش از ۱۵ تومان خواهد بود، دوما پس از پذیرش اعسار شما در پرداخت مهریه، نحوه تقسیط آن با نظظر قاضی پرونده و با توجه به شرایط مالی و درآدمد شما تعیین میشود.

با سلام رقم ثابتی وجود ندارد بستگی به نظر شعبه رسیدگی کننده دارد.